Over ons

Welkom bij Zina's Bakery!

Leuk dat je een kijkje komt nemen op onze website. Wij zijn een gevestigde (thuis) bakkerij in Lelystad, waar wij vol passie en liefde werken aan jou zoete droom creatie! Onze passie voor koken en bakken zat er al van jongs af aan in. Dit alles begon als een uit de hand gelopen hobby van eigenaresse Gezina, vandaar de naam Zina’s Bakery. In 2015 werd dit officieel en werd het bedrijf vastgelegd bij de KvK.

Onder familie en vrienden was de Red Velvet en Raffaello cake vanaf het begin populair. Al snel groeide het aantal bestellingen vanuit Instagram en Facebook, waardoor Gezina niet langer meer alleen in de keuken kon staan. Jennifer (zusje) sloot zich aan bij Zina’s Bakery en helpt ook mee met de communicatie en content op Social Media.

Naast grote (zakelijke) evenementen of bruiloften, werd het bij jaarlijkse feestdagen een trend om ‘specials’ aan te bieden. Extra handjes waren hard nodig en sindsdien zijn Mitra en Dung (vriendinnen) ook officieel onderdeel van het Zina’s Bakery team! Van een mini cake op Valentijn, tot een volledige Sweet Table voor een verlovingsfeest. Met z’n vieren werken wij wekelijks aan het bakken en decoreren van taarten, cupcakes en andere sweets, custom made voor jouw speciale dag.

Plan je een babyshower, verjaardag, gender reveal of zakelijk event? Of ben je opzoek naar een bakkerij die met zorg en aandacht jouw droomtaart weet te realiseren, voor dé grote dag? Met alle liefde gaan wij voor jou aan de bak.

We hopen je snel in het echt te mogen begroeten!

Liefs,
Mitra, Dung, Jennifer en Gezina

Pick-up Only

Bestellingen kunnen worden afgehaald in Lelystad. Wil je Jouw bestelling bezorgd hebben? Bekijk onze FAQ voor alle voorwaarden.

Bestellen

Maak gebruik van ons bestelformulier om een bestelling te plaatsen. Voor overige vragen kun je ons het beste mailen op zinasbakery@hotmail.com.

Social Media

Vergeet ons niet te volgen op Social Media! Tag ons op Instagram en Facebook @zinasbakery zodat wij je leuke foto's en filmpjes kunnen zien.