Bruidstaarten

Bruidstaart bestellen? Met Zina's Bakery geniet je van een prachtige en smaakvolle taart op jullie speciale dag.

Mooie en moderne bruidstaarten

Het aansnijden van de bruidstaart is een van de hoogtepunten op jullie bruiloft. Dat maakt de bruidstaart dé belangrijkste taart die je ooit zult bestellen. Bij Zina’s Bakery zijn wij gespecialiseerd in gepersonaliseerde en eigentijdse bruidstaarten, gemaakt met verse ingrediënten en gebakken volgens eigen receptuur. Vol passie en liefde realiseren wij jullie droomtaart, geheel passend bij jullie bruiloft. Altijd uniek, prachtig & smaakvol ♥

Smaak en vulling bruidstaart

Bij Zina’s Bakery besteden wij niet alleen aandacht aan het uiterlijk van de taart, wij zorgen ook voor een heerlijke smaakvolle cake. Van een heerlijke frisse bruidstaart met verse aardbeien, tot een classic red velvet cake; dit maakt onze taarten zo bijzonder. Per verdieping kan er een cake smaak met vulling gekozen worden. De bovenste verdieping is de cake laag die jullie zullen aansnijden op de grote dag.

Bekijk smaken en vullingen

Bruidstaart proeverij

Zijn jullie er nog niet over uit wat voor smaak jullie willen voor jullie bruidstaart? Niet getreurd! Een aantal keer per jaar bieden wij een tasting box aan, gevuld met cake slices van de meest gekozen smaakcombinaties. Deze kunnen jullie thuis op jullie gemak proeven; kosten zijn €25 per box. Zijn jullie geïnteresseerd in het afnemen van een tasting box? Neem dan contact met ons op en kom erachter wat het eerst volgende weekend is.

Wat kost een bruidstaart?

Onze bruidstaarten hebben een vanaf prijs van €6 tot €10 per persoon. De exacte prijs hangt af van het aantal verdiepingen, de smaak, de aankleding en overige decoratie. Om in onze agenda opgenomen te worden dient er een aanbetaling gedaan te worden van minimaal 30%. Het resterende bedrag dient voldaan te worden 14 dagen voor de trouwdatum. Neem vandaag nog contact met ons op!

Offerte aanvragen

Meer dan een bruidstaart

Bij Zina’s Bakery kun je een moderne bruidstaart bestellen, welke tot in de details gepersonaliseerd kan worden. Ook kunnen wij een kleine taart maken speciaal voor het bruidspaar om aan te snijden gecombineerd met verschillende sweets voor de gasten. Je kunt hierbij denken aan cupcakes, donuts, cakepops, macarons, cakesicles en chocoberries. Wij maken deze graag passend bij het thema of met een kleuraccent naar keuze. Of wat dacht je van een prachtig taartentrio of een tafel vol met verschillende soorten en smaken taart? Een bruidstaart of sweet table is net zo uniek als het bruidspaar zelf.

Wij verzorgen:

 • Bruidstaarten voor klein tot groot gezelschap
 • Sweet tables
 • Donutwalls
 • Gasten bedankjes
 • En meer!

Hoe kan ik een bestelling plaatsen?

Voor het plaatsen van een bestelling, kunnen jullie ons een e-mail sturen met onderstaande input. Let op: zorg ervoor dat jullie bovenstaande informatie goed hebben doorgelezen, zo weten jullie wat er mogelijk is en kunnen wij jullie beter helpen naar de realisatie van jullie droomtaart! Laat ons ook gelijk weten of jullie een tastingbox willen bestellen, dan kunnen we bespreken of en op welke datum dit nog mogelijk is. Wij vernemen verder graag:

 • De trouwdatum
 • Het aantal personen
 • Thema en eventueel kleur accent
 • Gewenste smaak/smaken
 • Gewenst design, evt. aan de hand van foto’s

Binnen 5 werkdagen kunnen jullie een reactie verwachten op jullie aanvraag. Hierin zal worden aangegeven of de datum nog beschikbaar is, maar ook een eerste prijsopgaaf mits alle informatie bij ons bekend is. De datum kan onder voorbehoud opgenomen worden in onze agenda middels een aanbetaling. Tot uiterlijk 4 weken voor de trouwdatum kan de smaak en het design nog aangepast worden. Uiterlijk 2 weken van tevoren dient de betaling volledig voldaan te zijn en is de planning van ophalen of bezorging definitief.

Offerte aanvragen
Extra informatie

Onze stapel bruidstaarten worden verstevigd met dowels waardoor je geen zorgen hoeft te maken bij het aansnijden. Bruidstaarten van 3-4 verdiepingen hoog kunnen volledig eetbaar zijn. Maar vanaf 1 extra verdieping is het al mogelijk te werken met dummies. Een dummy is een piepschuime verdieping welke volledig gedecoreerd wordt in het design van de rest van de taart. Van buitenaf is het verschil niet zichtbaar en zo kan er een mooie hoge bruidstaart gecreëerd worden. Ter aanvulling op de bovenste echte cake verdieping, kunnen er aparte aansnijd taarten gemaakt worden voor het totaal aantal gasten. Na het aansnijden van de bruidstaart door het bruidspaar, kunnen de aansnijd taarten door het personeel in een vlot tempo verdeeld worden onder de gasten. Dit is erg ideaal en zelfs aan te raden bij een grote groep gasten.

Afhankelijk van het seizoen en de locatie hebben de meeste bruiloften een thema, eventueel met een kleur accent. Je kunt hierbij denken aan bohemian, botanical garden, vintage, rustiek, winter wonderland, minimalistisch, blush en white & gold. De bruidstaart maken wij graag op maat en passend bij de rest van de aankleding van jullie bruiloft. Dit kan bijvoorbeeld door een bepaalde kleur of overige decoratie zoals bloemen terug te laten komen op de taart. Het is mogelijk voorbeelden van bruidstaarten naar ons toe te sturen die jullie aanspreekt. Goed om te weten, is dat wij geen kopieën namaken van andere bakkers, maar wij kunnen ons hier wel door laten inspireren. Neem vooral een kijkje tussen de bruidstaarten van Zina’s Bakery zelf voor een goed beeld van onze expertise en de mogelijkheden.

Onze taarten werken wij het liefst af met Swiss Meringue buttercream. Hierin kunnen wij de meeste creativiteit in kwijt en kunnen wij met verschillende smaken, texturen en kleuren werken. Voor grote bruidstaarten i.c.m. dummies, is het wel mogelijk om voor een fondant afwerking te kiezen. De prijzen hiervan starten bij €10,00 per persoon.

Naast onze reguliere taarten maken wij ook vegan bruidstaarten. Zowel in smaak, thema en decoratie zijn er veel mogelijkheden. Vegan bruidstaarten kunnen vanwege de samenstelling van de ingrediënten helaas niet gestapeld worden. Dit betekend dat het altijd of een enkele verdieping is of een combinatie van een echte cake verdieping met er onder een of meerdere dummy’s. Uiteraard kan er wel voor het gewenste aantal gasten aparte aansnijd taarten gemaakt worden in een smaak naar keuze.

Bruidstaarten zijn af te halen bij onze Bakery in Lelystad. Dit kan de dag van tevoren of in de ochtend door bijvoorbeeld een familielid of vriend of vriendin aan wie jullie dat toevertrouwen. Indien dit niet uitkomt of als de wens bestaat om door ons de taart te laten bezorgen of de sweettable op te zetten, is het ook mogelijk te kiezen voor bezorging. De kosten hangen af van de afstand vanaf Lelystad en de tijdsduur van de opzet.

Om jullie een indicatie te geven van de bezorgkosten, hierbij een klein overzicht met vanaf prijzen:

 • Lelystad €10
 • Almere €30
 • Amsterdam €60
 • Zwolle €60
 • Utrecht €75
 • Den Haag €110
 • Rotterdam €125

Portfolio | Bruidstaarten

Pick-up Only

Bestellingen kunnen worden afgehaald in Lelystad. Wil je Jouw bestelling bezorgd hebben? Bekijk onze FAQ voor alle voorwaarden.

Bestellen

Wil jij een bestelling aanvragen of heb jij een andere vraag? Mail ons dan op zinasbakery@hotmail.com of stuur ons een direct message via Instagram.

Social Media

Vergeet ons niet te volgen op Social Media! Tag ons op Instagram en Facebook @zinasbakery zodat wij je leuke foto's en filmpjes kunnen zien.